Tästä se sitten taas lähtee. Sain tänään Lemmikkielämää-lisäosan, ja vanhaan LC-sukuuni tympääntyneenä aloitin uuden legacyn jonka vien loppuun vaikka mikä olisi. Täytynee vain opetella siihen ettei tee liian montaa lasta, kuten mulla on pahana tapana tehdä.

232795.jpg
Nyt siis asiaan: Tässä on Sofia Ruusunen, perhetavoitteinen sim. Hän on juuri muuttanut uuteen naapurustoon nimeltään Nokia. Nokialla ei juurikaan vielä muita simejä ole, vain joku perhe jossa asustaa kaksi tyttöä äitinsä ja isänsä kanssa.
232798.jpg
Tältä Sofian asunto näytti alkuun. Sofia osti kirjahyllynkin itselleen, mutta katui ostopäätöstä ja myi hyllyn samantien pois. Yhden kirjan hän sentään jätti itselleen viihdykkeeksi. Nyt pitäisi löytää Sofialle kiireesti töitä. Sofialla on muuten elämäntoiveena "saa 6 lastenlasta joten Sofian ei tarvitse hakea millekään tietylle alalle. Joten hyväpalkkaisinta työtä metsästämään, Sofia!

232801.jpg

Ensimmäinen sim, jonka Sofia Nokialla tapasi oli Aamu Mäkinen (?), postityttö. Hetken rupateltuaan Aamun kanssa Sofia antoi tytön jatkaa töitään ja alkoi etsiä töitä Aamun tuomasta sanomalehdestä. Kuvaa en ilmeisesti ole tajunnut ottaa, mutta Sofia sai töitä Lainvalvonta-uralla vartijana. Ikävä kyllä yötyö, mutta oli pakko ottaa mitä oli tarjolla. 

232804.jpg
Ensimmäinen päivä oli vapaa, joten rahaa ei tippunut. Siitä huolimatta Sofia raaski ostaa itselleen halvan radion, kaikki välttämätönhän talosta löytyi ja seuraava päivä olisi työpäivä. Sitä paitsi, täytyyhän naisella olla jotain muutakin huvia kuin yksi vaivainen kirja.

232805.jpg
Seuraavana iltana Sofia sai puhelinsoiton aivan oudolta similtä, Nuutilta.Nuutti kutsui Sofian Stadiin.Nuutti vaikutti mukavalta joten Sofia päätti lähteä katsastamaan millainen meininki oli Yökerho Arkussa. Kauaa Sofia ei jaksanut Nuutin ja hänen ystäviensä kanssa olla ja päätti lähteä kotiin. 

232811.jpg
Sofian täytyi olla erittäin mieluisaa seuraa Nuutille,sille mies seurasi Sofiaa Yökerhosta kotiin. Vaikka Sofia meni nukkumaankin, Nuutti seisoi vessassa odottamassa että Sofia herää. Luulin jo että ukko on bugittanut mutta ei, aamulla Sofian herättyä Sofia tarjoili miehellekin aamupalaa ja tulihan se Nuutti sieltä syömään. Sen lisäksi Sofia ja Nuutti juttelivat ja hengasivat yhdessä, kunnes Nuutti ilmoitti lähtevänsä hoitamaan jotain asioitaan ja jätti Sofian siivoamaan pikkuista kopperoaan.

232942.jpg
Meni hetken aikaa ennen kuin Sofia ja Nuutti tapasivat seuraavan kerran toisensa. Kyllä he silti olivat yhteydessä, puhelinlangat lauloivat koko ajan. Sitten Sofialla oli jo niin kamala ikävä Nuuttia että hän kutsui tämän kylään, ja pyysi muuttamaan kanssaan yhteen. Ensin Nuutti ei suostunut, mutta pienen pehmittelyn jälkeen mies muuttikin mielensä. Ja hetihän nuoripari oli muhinoimassa, kuinkas muutenkaan.

Nuutin tuomilla rahoilla remontoitiin ja laajennettiin taloa, vaikka eipä Nuutti tuonut kuin n. 3000 simoleonia taloon. Tavaraluettelostakaan ei löytynyt mitään kovin kalliita tavaroita. Kuitenkin, Sofia sai Nuutin muutettua taloon toteutettua yhden suuren haaveensa. Hän sai pienen kissanpennun, Raksun.
232977.jpg
Tässä ovat siis Sofia ja pienenpieni kissanpentu Raksu. Raksu on aivan suloinen kissa, nopea oppimaan. Ja uskomattoman kiltti ollakseen pentu!


232971.jpg
Lopulta, muhinoinnin ja parin pelehtimis/vauvanyrityskerran jälkeen  Nuutti oli Sofiaan niin rakastunut että Sofia uskalsi ehdottaa kihlautumista. Sofian suureksi iloksi Nuutti suostui, ja äkkiä ykköset ylle ja vihkikaaren alle sanomaan "tahdon". Mitään hääjuhlia tuore aviopari ei pitänyt, sen sijaan he viettivät hääyötään vällyjen välissä. Ja viimein kuului se suloinen tuutulaulu. 
Perheenlisäystä siis tulossa!