244019.jpg
Kukas se tämä on? Se selviää aivan kohta. Sini oli siis palannut yliopistolta takaisin kotiin ja toi muuttaessaan 20000 simoleonia joilla perhe sai hieman uusittua taloa. Mitään kovin suurta rahalla ei ryhdytty tekemään vaan pidettiin osa "pahanpäivänvarana". Sini tietysti tarvitsi kunnon parivuoteen sillä tottakai hän perijänä tahtoi päästä jonkun kanssa naimisiin. Sini alkoikin sulhasjahdin mutta kun ketään sopivaa ei tuntunut löytyvän hän alkoi lämmitellä suhdettaan vanhaan salaseuratuttuunsa, Terhoon. (sukunimi on unohtunut) Pian Terho olikin jo myytyä miestä ja Sini ja Terho menivät kaikessa hiljaisuudessa kihloihin ja heti perään naimisiin.(Oli muuten pakko laittaa tuo roskapönttö aitaukseen koska Toini Marttala oli hyvin käärmeissään Sinille
ja kävi kaatamassa öisin roskapöntön. Piha vilisi torakoista ja perhe sairasteli. Kyllästyin siihen. Nyt on roskapönttö saanut olla rauhassa, nyt Toini sitten vie lehden)
244020.jpg
Ja näinhän siinä sitten kävi. Jos joku ei kuvasta tajunnut, Sini on siis raskaana. Nyt oli massunkasvattelun ja lepäämisen aika. Mikä oli hyvä, sillä kuten hänen omalla äidillään, myös Sinillä oli jatkuvasti nälkä ja pissahätä. Lisäksi Siniä väsytti mutta onneksi hän sai levätä mahdollisimman paljon kun muut huolehtivat Raksun hyvinvoinnista ja kodin siisteydestä.

244021.jpg
Pianhan se raskausaika oli ohi ja synnytyksen aika. Kurjaa, Siniparka joutui synnyttämään aivan yksin. Sofia ja Terho nukkuivat, Nuutti taisi olla töissä. Sini vaikeroi ja huusi mutta kukaan ei herännyt Sinin huutoihin.
243980.jpg
Se on tyttö! Sinisilmäinen ja ilmeisesti ruskeahiuksinen tyttö sai nimekseen Katja. Sini ei kuvassa kovin onnelliselta kuvassa näytä mutta kyllä hän oli. Kuva vain on otettu aivan juuri Katjan synnyttyä joten Sini taitaa olla aika väsyksissä synnytyksestä ei jaksa edes toista silmäänsä pitää auki.

243988.jpg
Mihinkäs Sini on suuntaamassa? Uskotteko jos sanon, että Stadiin miehiä kalastelemaan. Terho ei ollutkaan uskollinen Sinille, vaan petti Siniä, Sinin silmien alla. Petollinen ukko sai heti ottaa jalat alleen, Sini kun ei aikonut moista flirttaajaa enää silmissään katsella. Paha yhdistelmä, sinkkunainen ja vauvakuume. Sofia ja Nuutti olivat onnellisia, sillä he eivät tulleet Terhon kanssa ollenkaan toimeen. Kerran Sofia ja Terho olivat rajussa tappelussakin. Loppujen lopuksi ehkä kaikille on parempi näin.

244008.jpg
Nuutti viettää syntymäpäiväänsä. Edessä vanhuusvuodet.

244011.jpg
Ja kasvu tietysti onnistui koska Nuutin tavoitepisteet olivat kultatasolla. Eli Nuutin vanhuus tulisi olemaan kohtalaisen pitkä (huoh)
244081.jpg
Nuuttiparka. Vanhuus ei todellakana ollut pelkkää ruusuilla tanssimista. Ikääntyminen toi tullessaan pidätysongelmat ja niinpä vanhus pissasi pöntön viereen lattialla vaikka kuinka yrittikin pidättää ehtiäkseen pöntöllä. No, ainakin suihku (joka on aina rikki) on lähellä.

243999.jpg
Perheessä vietettiin jälleen syntymäpäivää, tällä kertaa oli Katjan vuoro kasvaa. Hän jätti vauvavaiheen taakseen
ja kasvoi suloiseksi taaperotytöksi. Nenä vähän alkoi epäilyttää mutta katsotaanpa. 

244001.jpg 
Jälleen kasvun aika! Tällä kertaa edessä lapsuus. Katja oppi puhumaan, potalle ja kävelemään ennen kasvamistaan. Sekä sai tarpeeksi huomiota joten tyttö kasvoi tavoitteet kultatasolla.

244002.jpg
Katja-lapsonen. Tuo nenä vähän epäilyttää mutta katsotaan ensin miltä neiti näyttää teininä.



244016.jpg

Sini oli iskenyt silmänsä Amatius Simolaan (ainoa vähänkään siedettävän näköinen mies-sim) ja oli jo kerran ehdottanut yhteenmuuttoa mutta Amatius ei ollut suostunut. Sini ei niin vain lannistunutkaan vaan tyttö päätti yrittää uudelleen. Ja tällä kertaa Amatius muutti taloon ja toi 13 000 simoleonia taloon. Tulivatkin tarpeeseen! (taustalla uudistamani talo, vanha ei ollut toimiva ja niinpä sitten siirtelin tavarat tontin nurkkaan, vedin seinät sileäksi ja rakensin samalle tontille uuden talon. Sisustus on toteutettu pääosin vanhoilla tutuilla tavaroilla)

243995.jpg
Katjan koulumenestys oli loistava, tässä tyttö loistaa kympin todistus kädessään. Eikä ihme että tyttö sai kympin todistuksen, hän teki läksyjä vaikka keskellä yötä, joskus jopa pihalla jos läksykirja oli sattunut sinne jäämään.


244004.jpg
Sinin ja Amatiuksen mielessä loisti jotakin muutakin kuin kympin todistukset. Nimittäin sormukset.
Seuraavana päivänä toisiinsa umpirakastunut pari kihlautui, romanttisesti postilaatikon vieressä...

243983.jpg
Heti kihlautumisen jälkeen järjestettiin hääjuhlat että Sini ja Amatius saavat toisensa ennen kuin Sinille palautuu mieleen Terhon teko.

244005.jpg
Vieraita juhliin ei tullut montaa. Oma perhe tietysti oli mukana. Sallakin kutsuttiin paikalle. Hän vain näyttää jokseenkin pitkästyneeltä. Lastenhoitaja Karin Kassila oli talossa hääseremonian alkaessa koska Nuutti oli töissä. Karen vain ehti vihkipaikalle vähän toisia myöhemmin ja etsii vielä istumapaikkaa itselleen.

243981.jpg
Vihkimisen jälkeen oli tietenkin hääkakun leikkaamisen vuoro. Amatius näytti ennen kakun leikkaamista hyvin vihaiselta, en tiedä miksi. Olisiko tuore aviomies kenties halunnut päästä varhaista hääyötä viettämään Sinin kanssa?

244012.jpg
Juhlista tuli tietysti loistava arvio ja tässä Sini ja Amateus ovat juoksemassa limusiinin. Voisivat olla kyllä vähän varovaisempia.

244014.jpg
Pariskunta pääsi kuitenkin onnellisesti limusiiniin sisälle ja lähtivät pariksi tunniksi häämatkalle.

243984.jpg
Koskapa häämatka virkisti Siniä ja Amateusta niin ettei kumpaakaan nukuttanut he päättivät viettää häyötään muulla tavalla. Eli pelehtimällä tietenkin.

244095.jpg
Mitä kummaa? Juuri hääyötä vietetty ja Sini on raskaana? Niin... Sini ja Amateus olivat niin malttamattomia että pelehtivät jo ennen kuin olivat edes kihloissa. Nyt he kuitenkin ovat naimisissa ja vauva tulossa.

244026.jpg
Sini on hämmästynyt. Pitäisihän Sinin jo toiskertalaisena tietää mitä raskauden missäkin vaiheessa tapahtuu. Aina se kuitenkin taitaa olla yhtä ihmeellistä.
244025.jpg
Sofia oli antanut itsensä lihoa ja nyt oli sitten tiukan kuntokuurin aika. Raksu katselee Sofian touhuja aivan ihmeissään, eipä ole tainnut kissaparka ennen moista riehumista nähdä. Sofia treenasi, punnersi, puhisi ja puhkui ja sai melkein jo kuntopisteen täyteen kun päätti että on suihkun aika.

244029.jpg
Treenaus onneksi tuotti tulosta ja Sofia sai hoikan vartensa takaisin. Raksu on vieläkin aivan ihmeissään vanhuksen touhuista.

Tässä oli tämä osa, pahoittelen edelleen kuvien puutetta ja kerronnan sekavuutta. Eiköhän se tästä parane vielä, toivotaan =)