234549.jpg
Seuraavana päivänä, Sofian tullessa töistä Sofia sai jo suloisen vauvamasun alun. Sofia sai nyt jäädä äitiyslomalle vatsaansa kasvattelemaan, sen sijaan Nuutti koitti epätoivoisesti etsiä työtä. Hän kun erosi vanhasta työstään päästäkseen haaveilemalleen rikollisuus-uralle. Onneksi Sofia sai raskausaikanaankin palkkaa, muuten tämän perheen olisi käynyt hyvinhyvin kehnosti.

234552.jpg
Seuraavana päivänä, kesken lihavoileivän syönnin Sofian vatsa kasvoi jälleen, ja rouva mennä taapersi entistä enemmän ankan lailla. Sofia oli aina väsynyt, aina nälkäinen, aina häntä pissatti ja hänellä oli myös hyvin tylsää kun aikaa ei jäänyt  nukkumisen, syömisen ja vessassa juoksemisen lisäksi mihinkään muuhun. Aloin jo toivoa että seuraava päivä ja synnytys koittaisi pian.
234555.jpg
En tajunnut ottaa vauvasta kuvaa mutta seuraavana päivänä Sofia synnytti perheeseen esikoistytön, Sinin. Myös lastenhoitaja palkattiin samantien hätiin sillä perheessä oli nyt kaksi työssäkäyvää aikuista. Myös perheen kissa, Raksu kävi töissä nuuskijana. Loin perheeseen myös toisen kissan Ihqun (joo, tiedän, kävi vaan niin hyvin Raksun kanssa yhteen) siinä toivossa että kissat tutustuisivat toisiinsa tarpeeksi hyvin tehdäkseen pentuja. Aika kului nopeasti, ja jo pian oli Sinin ensimmäisen syntymäpäivän vuoro (eikä taaskaan kuvaa). Taaperolle Sofia ja Nuutti opettivat tarvittavia taitoja, ja Sini oppikin potalle, kävelemään ja puhumaan ennen seuraava syntymäpäiväänsä. Kuvassa Sini on jo kasvamassa lapseksi, edessä siis aivan uusi maailma lapsena, ja koululaisena. Vain lastenhoitaja oli Nuutin lisäksi tätä iloista päivää todistamassa, Sofia oli nukkumassa. Hän oli taas raskaana, ja aina väsynyt.
234561.jpg
Aika kului nopeasti Sinin ja Nuutin huolehtiessa talon kunnosta, ja Sofia sai huolehtia tarpeistaan jotka olivat jatkuvasti punaisella. Onneksi sim-maailmassa raskaudet kestävät vain hyvin vähän aikaa ja pian oli Sofian synnytyksen aika. Synnytys käynnistyikin kesken Sinin huoneessa oleskelun.
Ja, koska minä en taaskaan muistanut ottaa kuvaa, kerron että perheeseen syntyi toinen tyttö, Salla. En edes ajatellut kamalasti noita nimiä, mitkä tytöille annoin vaan ne olivat ensimmäiset nimet mitkä mieleeni juolahti.
234577.jpg

Pian oli jo Sallankin aika kasvaa taaperoksi. Salla oppi myös kaikki tarvittavat taidot, potalla käynnin, puhumisen ja kävelemisen ennen seuraavaa syntymäpäiväänsä. Tässä vaiheessa perheen pinna, ja rahatilanne alkoi olla niin tiukoilla, että surullisena soitin lemmikkien adoptiopalveluun ja pyysin heitä hakemaan kissat pois. Perheellä ei yksinkertaisesti ollut varaa pitää kissoja enää. Ajattelin että parempi perheen itse antaa kissat adoptioon kuin että eläinsuojeluvalvoja tulee hakemaan kissat pois huonon hoidon takia. 

234580.jpg
Tässä on jo Sallankin aika kasvaa lapseksi, ja tällä kertaa perheellä oli varaa ostaa täytekakku Sallan syntymäpäivän kunniaksi. Taustalla Sini, ja sängyssä Sofia. Tällä kertaa Sofia ei ole raskaana, vaan yksinkertaisesti väsynyt Sallan hoidosta ja yöherätyksistä. Onneksi ne nyt ovat ohi! En muistanut ottaa Sallasta kuvaa heti kasvamisen jälkeen mutta sisarukset ovat kuin kaksi marjaa. Molemmilla on samanlaiset ruskeat hiukset, yhtä ruskea iho ja ruskeat silmät.
Toivottavasti Salla on myös yhtä ahkera koululainen kuin Sini, joka on tuonut jo kympin todistuksia kotiin.

234583.jpg
Sinin huone joutui pienen sisustelun kohteeksi, ja sen jälkeen tytöillä oli kerrossänky ja yhteinen huone.Onneksi kumpikaan tyttö ei tykännyt järjestelystä huonoa. Ja pianhan Sinin oli aika kasvaa teiniksi ja 
mahdollisesti jatkaa opintojaan yliopistossa.

234587.jpg
Tässä Sini syntymäpäivänään. Taustalla tepasteleva tyttö on Sinin pikkusisko, Salla. Sofia on tainnut juuri nousta vuoteesta ja Nuutti on maalaamassa ja perheellä lisäsimoleoneja tienaamassa. Sinistä kasvoi kaunis teinityttö, joka sai tavoitteeksi Suosion, elämäntoiveena hanki 20 lemmikkiystävää. Ei sitten mitään hankalampaa voinut keksiä? Sinillä muuten on sittenkin äitinsä punaiset hiukset vaikka luulin että ruskeat hiukset ovat peräisin Nuutilta. 
Eivätpä olekaan.