Lupasin niin viime osaan laittaa Sallasta jotakin mutta päädyin sittenkin siihen että parempi laittaa Sallan kuulumiset ihan omaksi erilliseksi osakseen.
Joten siirrytäänpä asiaan.

244133.jpg
Tässä on Salla Ruusunen siis aikuisena ja kuvassa näkyy myös treffeilta saatu kiitoskukka. Kuva ei siis todellakaan kuuluisi ensimmäiseksi mutta tuli mieleeni että Sallasta ei ole minkäänlaista lähikuvaa. (pahoittelut osittain puuttuvasta päästä)

244135.jpg
Hmm. Ei kovin loistokkaalta näytä neidin elo. Hän räppää rahasta kadunvarressa siinä toivossa että edes joku menisi ohitse ja armeliaasti laittaisi kolikon tai setelin purkkiin. Ketään ei kuitenkaan ilmesty. Harmi, sillä raha olisi todellakin naiselle tarpeen. Hänellä kun jäi vain 1600 simoleonia, eli sen verran mitä hän yliopistolla ennen keskeyttämistään ehti "ansaita".
Ehkä Sallan olisikin pitänyt jäädä yliopistolla, nyt naisparalla on vain sänky, suihku, pieni jääkaappi ja vessanpönttö. Suihkukin nököttää keskellä pihaa (kiitos move_objects on-koodin, joka oli vahingossa jäänyt päälle) Puhelin Sallalla tietenkin myös on.
Eipä jäänyt Sallalle muuta vaihtoehtoa kuin hakea kiireellä töitä ja yrittää työn lomassa metsästää miestä.
244120.jpg
Kyllähän Salla miehenkin löysi. Salla hurmasi Pietarin pauloihinsa ja ennen kuin Pietari ehti huomatakaan hän oli jo muuttanut Sallan kanssa yhteen ja kihloissakin. Eipä Pietarilla mitään sitä vastaan perhetavoitteisena siminä ollut.
Pietari toi sen verran mukavasti rahaa, että Salla ja Pietari saivat tehtyä pienen mukavahkon asunnon itselleen.
244134.jpg
Kihlojen jälkeen on tietysti vuoro mennä naimisiin. Ja jälleen yksi Ruusunen lisää.
244127.jpg
Koskapa Sallaa tympi Pietarin shortsit ja t-paita yhdistelmä hän passitti miehen ostamaan uuden vaatekerran. Ja esitti toiveen että Pietari löytäisi hänellekin jotakin, alkoi jo ruskea huomaamattoman värinen asu tympiä.

244118.jpg
Tässä meidän uudistunut pariskuntamme syömässä. Ikävä kyllä sohvalla, sillä pöytää pari ei vielä raaskinut ostaa, he kun halusivat pitää pienen pesämunan.

244119.jpg
Salla on riemuissaan! Hääyönä pelehtiminen on tuottanut tulosta. Salla kun oli kuullut monelta kokemuksia lapsettomuudesta, hän oli aivan yllättynyt että hän tuli heti ensi yrittämällä raskaaksi.

244124.jpg
Ja jälleen kasvoi vatsa. Ihanan muhkea vatsa, joka valitettavasti hankaloitti Sallan liikkumista entisestään. Sallan olo oli varsin virtahepomainen. Mammonatavoitteinen Salla olisi myös raskausaikana mielellään ollut töissä mutta kun omaa autoa ei ollut ei töihinkään voinut mennä joten ainoa vaihtoehto oli olla kotona mammuttivatsan ja Pietarin kanssa.

244117.jpg
Pianhan se oli synnytyksen aika nyt Salla sai kokea käytännössä sen mitä oli äidiltään ja siskoltaan ja tuttaviltaan kuullut. Se oli vielä kamalampaa kuin Salla oli kuvitellut. Kohta olisi palkinto sylissä.
Salla ja Pietari saivat pojan jonka nimeksi tuli Teemu. Teemusta ei ole vielä yhtään kuvaa, laitan seuraavaan Sallasta kertovaan pätkään sitten.

Lopuksi uudistettua taloa: Tein kivan löydön Pietarin tavaraluettelosta, löytyi kalliit stereot, karaokesetti ja vaikka mitä muuta. Niillä varoilla kelpasi tehdä laajennuksia taloon. Ja tältähän talo sitten nyt näyttää.

244114.jpg
Alakerta (ja vielä isovatsainen Salla syömässä)
244115.jpg
Alakertaa lisää

244136.jpg
Yläkertaa, kuvassa lastenhuone. (kaksi sänkyä siksi että olin ihan varma että Salla synnyttää kaksoset)

244139.jpg
Lisää yläkertaa. Pietari sohvalla istuksimassa.

244137.jpg
Yläkerta ylhäältä kuvattuna

244116.jpg
Alakerta ylhäältä kuvattuna. Kohtalaisen alkeellista mutta jo askel kohti parempaa kun on sentään seinät ja katto pään päällä.